CASCATENG
"A desk is a dangerous place from which to watch the world" (John Le Carré)
A*DESK

A*DESK, Institut Independent de Crítica i Art Contemporani, es dedica a la formació, la edició i la investigació al voltant de la crítica d’art contemporani. Sota la visió de que el pensament critic fa lliures als individus, la seva missió és reivindicar activament el valor de la crítica: generar debat al voltant de l’art contemporani, dotar a l’inidividu de llibertat d’opinió i impulsar, així, la cultura.

07 desembre 2013

A Homesession les celebracions no són quelcom estrany, però és que aquesta vegada, sembla obligada, i no només pel l’aniversari.

Aquest projecte -artístic, residència -artística arriba al seu sisè aniversari i amb ell, a una maduresa i trajectòria suficients com per bé merèixer una publicació de catàleg que recull els projectes que han passat per la casa.

Olivier Collet i Jérôme Lefaure formen ja, i sense cap mena de dubte, part del paisatge de l’activitat cultural contemporània de la ciutat de Barcelona. No només perquè trobar-se’ls en una inauguració, exposició o xerrada sigui alguna cosa que pugui succeir molt sovint (i això és de celebrar, també), sinó perquè amb el seu projecte i perseverança han aconseguit aportar un color diferent al context, diferent del típic que projecta el curator barceloní / abarcelonat. ¿Eclecticisme? ¿Risc? ¿Llibertat? En qualsevol cas, diferència. “We can’t wait for better times” recull (ergo arxiva, documenta) els projectes que han passat per Homesession des del 2007 al 2012. I el presenten (i celebren) avui a La Poderosa (C/Riererta,18) a les 20:30. Allà ens veiem.


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

Un missatge, un commentari?
  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)


A*DESK | contact@a-desk.org