CASCATENG
"A desk is a dangerous place from which to watch the world" (John Le Carré)
DAVID G. TORRES
http://www.davidgtorres.net

David G. Torres porta un temps insistint en pensar què va passar en els últims seixanta i primers vuitanta: COUM Transmissions i Chris Burden, Siouxsie i Valie Export, Dead Kennedys i Linda Bengish, Radio Futura i Talking Heads. Com una última batzegada d’utopia, de no importa què facis i com ho facis. A partir d’aquí ha intentat fer algunes coses, exposicions, textos... Sempre ha buscat pensar críticament, al revés, a contrapèl. I alguna vegada, quasi aconseguir-ho.

06 abril 2014

Aquesta setmana s’ha complert el 20 aniversari de la mort de Kurt Cobain. Una raó com qualsevol altra per recordar la seva figura, tota una icona. I en aquest sentit, recomanem l’últim llibre de Servando Rocha, "Nada es verdad, todo está permitido. El día que Kurt cobain conoció a William Burroughs", que acaba de sortir aprofitant potser l’efemèride. En tot cas, el llibre de Servando és un viatge al·lucinant que pren com a punt de partida la fotografia de la trobada entre el músic i l’escriptor. Per descomptat en parlar de crisi de la literatura, de l’escriptura o del relat, ningú es refereix als llibres de Servando...

Per a recordar a Kurt us deixem amb un vídeo també mític, l’unplungged de Nirvana amb "Where do you sleep last night?", Una de les referències amb què comença també "Nada es verdad, todo está permitido".


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

Un missatge, un commentari?
  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)


A*DESK | contact@a-desk.org